I

Izrada pravilnika, statuta, poslovnika...

Treba vam pravilnik? Mijenjate ugovore? Brinemo se za "papirnati" krvotok vaše tvrtke ili organizacije, od temeljnih akata do prijevoda s "birokratskog" na hrvatski jezik (i obrnuto).

Bez obzira da li vam treba statut, pravilnik o radu, opći uvjeti poslovanja, ugovor o povjerljivosti ili neki drugi akt, možemo ga izraditi brzo i kvalitetno, prema vašim specifikacijama. 

Više se ne trebate bojati hrpe papira, nerazumljivog teksta i kontradiktornih odredbi. Za vas radimo sažetke i usmjeravamo vas kako bi zakonito, sigurno i pouzdano vodili svoje poslovanje ili stekli prednost u odnosu na konkurenciju.

Osnivate li udrugu, poličku stranku ili drugu organizaciju, prepustite nama temeljne akte i papirologiju dok se vi bavite sadržajem. Sve što vam treba su jasna ideja i cilj. GDPR-MEDIA odradit će sve ostalo. 

Višegodišnje iskustvo u izradi pravilnika, statuta, poslovnika, planova i čitavog niza raznih akata. Sudjelovanje i savjetovanje u radnim skupinama na svim razinama., uz dubinsko poznavanje sustava i načina rada državnog i lokalnih upravnih aparata.   

Neka naše iskustvo bude vaša prednost. GDPR-MEDIA može biti i vaš pouzdan partner.

Kontaktirajte nas i provjerite kako.