T

Treninzi i radionice - edukacija

Osmišljavamo i provodimo treninge i radionice iz čitavog niza područja, u potpunosti prilagođene vašim potrebama, kako bi vam pružili kvalitetnu i praktičnu edukaciju.

Prijenos znanja jedan je od najvažniji procesa u profesionalnom razvoju pojedinca, ali i tvrtke odnosno organizacije. Postoji više načina prijenosa znanja, pri čemu je predavanje (uz čitanje) najpoznatija i najrasprostranjenija metoda. Ujedno i najmanje prilagodljiva i interaktivna, te nesposobna adekvatno odgovoriti na današnje potrebe poslovanja.

U dogovoru s vama, osmišljavamo, stvaramo i provodimo personalizirane treninge i radionice prilagođene vašem poslovanju i potrebama tvrtke, odnosno organizacije. Treninzi i radionice su prvenstveno namijenjeni manjim grupama (do 15 polaznika), a osmišljeni su na način da polaznicima pruže nova znanja i tehnike, koja kroz primjere, zadatke, igre i međusobnu suradnju integriraju sa svojim dosadašnjim znanjem i iskustvom. Na taj način, polaznici brže usvajaju nova znanja i lakše ga povezuju sa svojim iskustvom te primjenjuju u svakodnevnom poslovanju.

Naši treneri koriste koncept razina učenja (Levels of Learning), kako bi sustavno mogli pratiti dinamiku i opseg usvojenih znanja, vrednujući napredak i rezultate polaznika u skladu s vašim očekivanjima. Prilikom osmišljavanja treninga uzimamo u obzir predznanja i dosadašnji profesionalni razvoj polaznika, kao i posebnosti vašeg poslovanja. Rezultat je trening prilagođen baš vašoj tvrtki, odnosno organizaciji. Iskustva pokazuju da je ovakvim pristupom moguće postići najbolje rezultate uz uloženo vrijeme i resurse.

Bilo da je riječ o razumijevanju i primjeni novih propisa, optimizaciji poslovnih procesa, treningu vašeg službenika za zaštitu podataka ili treningu za buduće trenere unutar vaše organizacije, imamo iskustvo i metodologiju da vam ponudimo kvalitetno rješenje.

Kontaktirajte nas, kako bi zajednički unaprijedili vaše poslovanje.