P

Praćenje izmjena propisa

Za vas pratimo izmjene propisa i obavještavamo vas o novim obvezama, te pružamo usluge usklađenja s novim propisima.

Vlada Republike Hrvatske je svojim planom normativnih aktivnosti, za 2016. planirala pripremu i donošenje 221 zakona, dok je za 2017. planirala 253 različita zakona. Na te se zakone vezuju različiti pravilnici i ostali provebeni akti pa možemo slobodno reći da se godišnje donese 300-tinjak različiti propisa koji utječu na svakodnevni život i poslovanje.

Višegodišnje savjetodavno iskustvo u postupcima donošenja propisa na svim razinama, te potpuno poznavanje sustava odlučivanja i njegove dinamike omogućuje nam da vaše ideje i rješenja uobličimo u akekvatan zakonski tekst i pomognemo da dospiju u proceduru. Jednom, kada je propis donesen kasno je za primjedbe. Aktivnim uključivanjem u postupak donošenja propisa štedi se vrijeme i novac potrebni za prilagodbu. 

Pružamo vam usluge usklađenja s novim propisima kako bi na vrijeme osigurali da je vaše poslovanje u skladu s važećim zakonima i podzakonskim aktima. Također sudjelujemo ili savjetujemo u postupku pripreme i donošenja zakona, kao i ostalih propisa - od radnih skupina do amandmana na prijedloge zakona.

GDPR-MEDIA može biti vaš partner u praćenju promjene zakona i ostalih propisa, te vas pravovremeno savjetujemo kako im se uspješno prilagoditi. Budite ukorak sa svakodnevnim promjenama i upravljate procesima, umjesto da oni upravljaju vama. Neka pravovremena informacija i provjeren savjet budu vaša dodatna prednost u odnosu na konkurenciju.

Kontaktirajte nas već danas.