I

Izrada ugovora, pravilnika, statuta, poslovnika...

Brinemo se za "papirnati" krvotok vaše tvrtke ili organizacije, od temeljnih akata do prijevoda s "birokratskog" na hrvatski jezik (i obrnuto). Za vas analiziramo ugovore i sporazume, te pripremamo sve moguće akte koji su vam potrebni.

Koristimo desetogodišnje iskustvo u izradi i donošenju zakonskih i podzakonskih akata, te iskustvo rada s državnim i javnim sektorom, kako bi ubrzali vaše poslovanje, olakšali komunikaciju s državnim i lokalnim tijelima, te ojačali vašu pravnu sigurnost kroz ugovore i ostale akte koji uređuju vaše poslovanje.

Pratimo vas, ovisno o vašim potrebama i željama, u svim postupcima pred državnim i lokalnim tijelima, kao i tijelima javne vlasti. Bilo da je riječ o kupoprodaji zemljišta u državnom vlasništvu, usklađenju s novim propisima, ugovorima o poslovnoj suradnji ili zahtjevima za ostvarenje prava.

Naše iskustvo i poznavanje rada državnog i lokalnih upravnih aparata, omogućuje nam da prilagodimo pristup svakom pojedinom tijelu ili organizaciji, s ciljem bržeg, sveobuhvatnijeg, jednostavnijeg i jeftinijeg rješenja vašeg zahtjeva, upita, postupka i sl.

Više se ne trebate bojati hrpe papira, nerazumljivog teksta i kontradiktornih odredbi. Za vas radimo sažetke i ističemo bitno, usmjeravamo vas i pomažemo da zakonito, sigurno i pouzdano vodite svoje poslovanje.

GDPR-MEDIA može biti i vaš pouzdan partner. Kontaktirajte nas i provjerite kako.